Forum Gildii ;)
Regulamin Wrednych Pytongów
1. Dzienna wpłata 5h z warty(można więcej),w niedzielę obowiązkowo 1 grzyb lub 1000 golda
2. Rozbudowa: najpierw trener,potem skarbiec
3. Nie atakujemy siebie nawzajem!!!!!!
4. Dłuższa nieobecność-zgłosić do wodza lub Zuej Pipy
5. Aktywność w atakach i obronie OBOWIĄZKOWO!!! albo papapa
6. Sprawy związane z gildią,pomysły i inne pisać do wodza
Wszelkie uwagi i propozycje odnośnie naszego regulaminu proszę składać w tym temacie.
Administrator
Może jakaś wzmianka o grzybach bo juz niedługo będziemy ich więcej potrzebować
Hmm może ustalić jakiś przelicznik, tzn. grzyb= ileśtam złota? Myślę, ze wtedy ludzie chętniej by wpłacali. No i powinien to być jakiś plus do zdobycia oficera. Co sądzicie?
Administrator
Można coś takiego zrobić,a z tym plusem do zdobycia oficera to niezbyt jestem za,im więcej oficerów będzie to stanie się zamieszanie w gildii,póki co jest 5 oficerów,z czasem ich liczebność na pewno wzrośnie ale musimy też mieć większą ilość graczy,a awans można dać po wpłaceniu kilku grzybów
Nie chodzi mi o to, by każdy, kto wpłaci choć jednego grzybka od razu dostawał oficera:P wiadomo, ze na to trzeba zasłużyć. ale mógłby to być jeden z warunków - nie jedyny.
Administrator
Ja Cie rozumiem:)można dać awans po danej ilości grzybów,nie wiem 10-20?
IMO powinniśmy określić warunki do spełnienia, jakie dawały by oficera.... zasługi dla gildii, grzybki, aktywność.
W zasadzie oficer powinien być wyróżniony na poszczególne typy zadań. Np. rekrutacja, wojny, rozbudowa itd..
Administrator
Na 5 oficerów najaktywniejsi jesteście Wy reszta to tak tylko jest bo jest
Dobre pytanie . W zasadzie, to nie robimy nic... przynajmniej ja ;p. Ostatnio Franek rozbudował trenera, czasem komuś wypowiemy wojnę. Ale najlepiej było by ograniczyć liczbę oficerów do 5-6, bo jak czasem widzę gildie, w której połowa członków to ofy, to aż chce się takim skopać dupę
.
No wiesz, ja liczę, że to forum pomoże ludzi jakoś rozruszać i zintegrować - niech wpadają, przedstawiają pomysły i może być w naszej gildii naprawdę fajnie:D
Zua Pipa napisał:
No wiesz, ja liczę, że to forum pomoże ludzi jakoś rozruszać i zintegrować - niech wpadają, przedstawiają pomysły i może być w naszej gildii naprawdę fajnie:D
Chciałbym aby każdy, kto planuje u nas zostać, założył konto na forum. Nawet nie musi pisać, ale żeby czasem dawał znaki życia.
Wg. mnie najgorsze są zapychacze, czyli goście którzy co 3 dni zmieniają gildie i tylko zajmują miejsca... A płacić to nie ma komu
Administrator
No niestety już sporo się u nas takich przewinęło,m.in biały który dziś odszedł bo nie dostał oficera
Cóż, dla niektórych jesteśmy trampoliną do gildii wyżej:P chyba trzeba będzie wydzielić te posty w inny temat, ale ja nie mam uprawnień ani umiejętności heh